(foto) Copii de la protestul de ieri au fost nevoiți să “savureze” pancartele cu cuvinte necenzurate

protest nastase, andrei nastase proteste, platforma proteste, alegeri chisinau, validarea mandatului chisinau, chisinau 3 iunie, nastase primarie chisinau, nastase alegeri, copii la proteste

Protestul de ieri s-a remarcat și prin amalgamul de pancarte care mai de care mai deochiate. Un fenomen popular a fost folosirea cuvintelor necenzurate după modelul tânărului care s-a declarat dezamăgit de atitudinea protestatarilor când au văzut tabelul pe care scria “M-am zai*it”.

Numărul celor declarați “za*biți” a căror viitor le este “f*tut”, a fost unul destul de mare și această formă de manifestare ar fi avut dreptul la existență dacă nu ar fi fost un “dar”. La protestul cu pricina au fost foarte mulți copii, copii care au fost folosiți chiar pentru a demonstra eficacitatea protestelor. Jurnalista de la ProTV Chișinău Lorena Bogza a postat 2 poze cu copii la protest spunând că aceștia sunt “cei mai dulci protestatari”.

Copii au avut un rol foarte important la protestul de ieri. Liderii mitingului au chemat copii pe scenă, copiii devenind astfel carne de tun în opinia bloggerilor. Un alt punct important care merită de menționat este că în ochii minorilor, erau mai multe pancarte în care erau inscripții cu cuvinte necenzurate. În opinia redacției noastre, acesta este un exemplu negativ, la fel cum sunt și urmările acestuia.

Mai jos vă prezentăm mai multe exemple de pancarte cu inscripții care cuprind cuvinte necenzurate.

Total
0
Shares
Total
0
Share