Externe

FOTO // Creatură marină bizară, prinsă de un pescar: Aproape că am aruncat totul în apă când am văzut cât este de înfricoșător

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un pește bizar, cu gura și ochii neobișnuiți și cu o expresie de uimire imprimată pe chip, a fost capturat în Thailanda. Creatura ciudată a fost adusă la țărm de pescarul Prasert Shookul, de 33 de ani, în provincia Krabi, pe 26 octombrie, relatează DIGI24.

Peștele, dintr-o specie necunoscută, are buze uriașe și ochi mari, iar pescarul care l-a prins a spus că arata ca „o persoană urâtă și încruntată”, potrivit Profimedia.

Prasert a spus că peștele este neobișnuit de scurt și nu are dinți. L-a prins într-o plasă pentru crabi pe care a aruncat-o în apă, lângă o insulă îndepărtată și nelocuită din Marea Andaman.

Șocat, pescarul aproape că a aruncat plasa înapoi în apă când a descărcat peștele în barca lui și l-a văzut fixându-l cu privirea ciudată. „Aproape că am aruncat totul înapoi când am văzut peștele înfricoșător. Se uita la mine și avea o față ca a unui om urât și încruntat„, a spus Prasert Shookul.

Nimeni nu știe ce este această creatură, nici măcar bătrânii din satul nostru. Nu am îndrăznit să-l gătesc pentru mine sau pentru nimeni altcineva”, a mai spus el.

Prasert spune că peștele are 2,7 kilograme și 42 cm lungime și a murit până când a ajuns la țărm.

loading...

Comments are closed.