FOTO // Cu suportul echipei lui Ilan Șor, în Congazcicul de Sus au fost deschise încă două străzi modernizate

Comuna Congazcicul de Sus din Găgăuzia este de nerecunoscut. În doar două luni, cu susținerea echipei lui Ilan Șor, în localitate a fost modernizată o bună parte din infrastructura rutieră și create condiții sigure și confortabile de deplasare atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Recent, au fost date în exploatare încă două proiecte importante pentru săteni. Vorbim despre străzile Molodiojnaia și Kotovskaia. Prima a fost asfaltată, iar cealaltă – pavată.

Bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, le-a promis sătenilor că, împreună cu echipa ei și cu susținerea lui Ilan Șor, va aduce confortul pe fiecare stradă, și va îmbunătăți calitatea vieții în localitate.

„Nu a trecut mult timp, și am revenit în comuna Dumneavoastră. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom face și alte drumuri. Și nu doar, urmează să implementăm aici proiecte sociale și economice, care vor îmbunătăți considerabil calitatea vieții. Tot ceea ce facem este pentru copiii noștri. Ei merită o copilărie fericită și un viitor prosper. Vă doresc sănătate, bunăstare și prosperitate. Și în funcția de Bașcan, voi avea grijă ca aceasta să se întâmple”, a declarat Evghenia Guțul.

Alexandr Panov a menționat că bunăstarea locuitorilor din Congazcicul de Sus este o prioritate pentru echipa pe care o reprezintă, și că vor fi întreprinse toate măsurile necesare pentru a transforma localitatea într-un loc de unde tânăra generație să nu-și dorească niciodată să plece. „Nu este nici primul și nici ultimul proiect pe care îl inaugurăm aici. Echipa noastră va depune eforturi pentru a moderniza comuna și de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui om. Prin inaugurarea străzii Molodiojnaia, confirmăm că ne aflăm pe o cale dreaptă și că ne respectăm promisiunile. Vă mulțumim pentru susținerea Bașcanului și a echipelor noastre”, a menționat Alexandr Panov.

Politicianul și omul de afaceri Ilan Șor le-a mulțumit locuitorilor pentru încredere, și i-a asigurat că va contribui personal la îmbunătățirea vieții în Congazcicul de Sus.

„Mă bucur că ne-a reușit să mai inaugurăm încă un proiect în comuna Dumneavoastră. Lucrări de amploare desfășurăm, concomitent, în toate satele din Găgăuzia. Până la sfârșitul anului, cel puțin, câte un proiect de infrastructură va fi dat în exploatare în fiecare localitate. Noi ne vom respecta promisiunile, și vom transforma Găgăuzia într-un plai de vis, a relatat Ilan Șor.

Transformările frumoase îi bucură pe localnici. Ei spun că Congazcicul de Sus arată fantastic după ce mai multe drumuri au fost reparate, și nu mai sunt nevoiți să meargă prin gropi și noroi. „Înainte acest drum era groaznic. Nu puteam să-mi plimb copilul cu căruciorul. Și mașina se strica constant. Acum mergem confortabil pe strada asfaltată”, ne-a povestit o femeie.

„Ne deplasăm comod și sigur. Dar și comuna s-a schimbat, arată îngrijită și modernă. Am așteptat mulți ani aceste transformări pozitive. Mulțumim echipei lui Ilan Șor ca s-a gândit la noi”, ne-a spus un bărbat.

În ultimele două luni, în Congazcicul de Sus au fost reparate mai multe străzi. În prezent, este reabilitat drumul care duce spre cimitirul satului. Toate aceste proiecte sunt realizate din surse extrabugetare, cu susținerea lui Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share