FOTO // CUB Junior și-a ales noua conducere

Organizația de tineret a Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, CUB Junior, și-a ales sâmbătă, 2 martie, în cadrul Adunării generale a membrilor, reprezentanții în echipa managerială.

Aripa tânără a investit încrederea în Ion Bulgac, fiind ales în calitate de președinte al CUB Junior. „Ambiția noastră este să construim cea mai puternică organizație politică de tineret din țară! Am toată încrederea că avem un cuvânt greu de spus atunci când vine vorba despre prezentul și viitorul Republicii Moldova, dar și că membrii organizației noastre vor fi pregătiți să facă parte din garnitura de guvernare care va duce, cu adevărat, țara noastră în Uniunea Europeană”, a menționat Ion Bulgac.

De asemenea, tinerii i-au ales în calitate de prim-vicepreședinte pe Vacarciuc Catalin, vicepreședinți, Mihaela Mihai și Gabriel Goncear, iar pentru funcția de secretar general al CUB Junior a fost aleasă Gloria Ganea.

Cu un mesaj de susținere a venit președintele CUB, Igor Munteanu, care a reiterat că are mare încredere în tineri și i-a îndemnat să lupte pentru aceleași idealuri. „Anii 2024-2025 vor însemna o perioadă de maximă tensiune politică, iar tinerii din CUB Junior vor avea un cuvânt important în construirea unei guvernări democratice, europene, corecte și competente în Republica Moldova”, a spus lider #CUB.

Totodată, în cadrul evenimentului a fost aprobat noul Regulamentul de activitate și Manifestul CUB Junior conform căruia tinerii și-au reiterat identitatea liberală, au adoptat planul de activități și au subliniat prioritățile organizaționale. „Au fost deschise negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Nu ar trebui să mai existe dubii: viitorul politic al Moldovei e legat de aderarea la această uniune politică și economică. Împărtășim aceleași viziuni și idealuri cu statele democratice care fac parte din UE. Noi suntem astăzi aici pentru ca să participăm la formarea acestui viitor!”, se menționează în Manifestul CUB Junior.

Organizația de tineret CUB Junior este membru al celei mai mari platforme a organizațiilor liberale de tineret din Europa, European Liberal Youth (LYMEC).

Total
0
Shares
 
Total
0
Share