Politic

(foto) Cum a sărbătorit Plahotniuc de Sfântul Nicolai: liderul PDM împreună cu Premierul Filip au fost la hram în două sate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 22 mai, creștinii ortodocși l-au prăznuit pe Sfântul Ierarh Nicoale, făcătorul de minuni. În această zi și-au sărbătorit hramul mai multe sate din Republica Moldova, și așa cum este tradiția oamenii s-au adunat în centrul localității pentru a face o horă mare.

Cu acest prijlej, liderul PDM Vlad Plahotniuc și premierul Pavel Filip, însoțiți de alți colegi de partid, au participat la hram într-un sat din raionul Nisăporeni și în alt sat din raionul Strășeni.

„Hramuri cu oameni calzi și buni, în satele Zberoaia și Bălăurești. La mine acasă în Nisporeni, acolo unde mă simt cel mai confortabil. Mi-a făcut plăcere să ajung și în raionul de baștină al premierului Pavel Filip, Strășeni, la Lozova. La mulți ani, dragii noștri!”, a scris Vlad Plahotniuc pe Facebook.

Sărbătoarea Sfântului Nicolae se ține de două ori pe an, pe 19 decembrie și pe 22 mai. Sfântul Ierarh Nicolae s-a născut în localitatea Patara din Asia Mica, în a doua jumătate a secolului al III-lea. Acest sfânt este cunoscut şi pentru faptele sale de milostenie faţă de familiile nevoiaşe sau ca apărător al celor nedreptăţiţi.

pdm, Unde se simte Vlad Plahotniuc „cel mai CONFORTABIL

partidul democrat, vlad plahotniuc, pdm

pdm, CUM A SĂRBĂTORIT PLAHOTNIUC DE SFÂNTUL NICOLAI

plahotniuc, DERUL PDM ÎMPREUNĂ CU PREMIERUL FILIP AU FOST LA HRAM ÎN DOUĂ SATE

lIDERUL PDM ÎMPREUNĂ CU PREMIERUL FILIP AU FOST LA HRAM ÎN DOUĂ SATE

plahotniuc, pavel filip, liIDERUL PDM ÎMPREUNĂ CU PREMIERUL FILIP AU FOST LA HRAM ÎN DOUĂ SATE

loading...

Comments are closed.