Alte știri

(foto) Cum arată drumurile care se construiesc în raioanele Moldovei în această lună

Pinterest LinkedIn Tumblr

La începtul lui 2018, în cadrul unui briefing de presă săptămânal, președintele PDM, Vlad Plahotniuc, promitea că anul acesta se vor repara 1200 de kilometri de drumuri din satele Republicii Moldova. Plahotniuc a dat asigurări că fiecare sat va beneficia de un drum asfaltat, indiferent de culoarea politică a primarului.

„Scopul nostru final este să oferim un nou potențial de creștere Republicii Moldova: drumurile bune vor permite modernizarea satelor. Vom face drumuri în fiecare sat, indiferent de culoarea politică pe care primarul din localitate o are, fiindcă guvernarea actuală lucrează pentru toți cetățenii noștri, indiferent de opțiunile lor politice”, a menţionat Vlad Plahotniuc.

Odată cu începtul verii în mai multe raioane ale țări au început deja a fi reparate capital diverse porțiuni de drum. Vedeți mai jos cum au fost reparate drumurile în raioanele Edineț, Căușeni, Criuleni și Hâncești.

Acesta e abia începutul, promite Partidul Democrat din Moldova. Până la finele anului vor fi reparate toate cele 1 200 de km de drum promise de Plahotniuc la începtulul anului. De menționat că acest proiect este unul de lungă durată și este preconizat să fie continuat și în anii următori.

loading...

Comments are closed.