Alte știri

(Foto) Cum arată fiul lui Vladimir Putin născut de Alina Kabaeva – băiețelul seamnă izbitor de mult cu președintele rus în copilărie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă din 2008 în presă circulau zvonuri despre relația președintelui rus Vladimir Putin cu gimnasta Alina Kabaeva. În prezent Kabaeva este director la holdingul „Național Media Grup” din Rusia, iar în viața sa personală nimic nu s-a schimbat. Recent a apărut o poză cu fiul său Dmitrii, care seamănă izbitor de mult cu Vladimir Putin în copilărie, scrie presa rusă.

Tot în 2008, presa scria despre căsătoria în secret a lui Putin și Kabaeva. Kremlinul a negat atunci aceste zvonuri. După asta nu s-a mai auzit nimic despre povestea de dragoste dintre liderul de la Kremlin și sportiva celebră (dacă această poveste a existat cu adevărat).

Însă în 2009 Alina Kabaeva a născut un copil pe care l-a numit Dmitrii. Oficial, gimnasta nu este căsătorită și nici nu a fost niciodată. Chiar și informațiile oficiale despre copilul său lipsesc. Asta e tot ce se cunoaște la moment despre viața sa personală.

Recent pe internet a apărut o poză cu fiul Alinei Kabaeva, iar băiețelul de 10 ani seamănă izbitor de mult cu președintele rus în copilărie. Oare să fie o coincidență?

loading...

Comments are closed.