Externe

(foto) Cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înainte de căsătoria cu Brad Pitt, celebra actiță Angelina Jolie a avut o relaţie amoroasă cu Jenny Shimizu, aceasta fiind prima dragoste a Angelinei, scrie beta.altfel.

În anul 1996, cele două s-au întâlnit pe platoul de filmare al producţiei „Foxfire”, unde s-au îndrăgostit din “prima secundă”. Angelina Jolie a mărturisit într-un interviu că dacă nu l-ar fi întâlnit înainte pe actorul Jonny Lee Miller, cu siguranţă s-ar fi căsătorit cu Jenn.

filme sua, cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie

brad pitt, cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie, holywoodMai mult, actriţa a recunoscut că e bisexuală şi că relaţia cu Jenny a fost cât se poate de adevărată.

„Probabil că m-aş fi căsătorit cu Jenny dacă nu aş fi făcut-o cu soţul meu. M-am îndrăgostit de ea în prima secundă în care am întâlnit-o”, declara ea în 1997 într-un interviu.

În anul 2014, chiar la câteva zile de la nunta secretă a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt din Franţa, fosta iubită a actriţei, Jenny Shimizu, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu partenera sa de lungă durată, Michelle Harper.

fosta iubită a actriţei angelina jolie, jenny Shimizu, în vârstă de 50 de ani

Jenny Shimizu, iubita angelina jolie, brad pitt

loading...

Comments are closed.