(foto) Cum arată liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după 8 săptămâni în care nu a apărut în spațiul public

vlad plahotniuc, blocul acum destramat, negocieri guvern, plahotniuc si greceanii, plahotniuc si nastase, plahotniuc si maia sandu, negocieri guvernare, presedinte negocieri
 

Andrian Candu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, a publicat o poză pe pagina sa de Facebook de la ședința biroului politic al Partidului Democrat. În selfie-ul publicat de Candu, apare Pavel Filip și Vlad Plahotniuc.

Aceasta este prima apariție în public a lui Vlad Plahotniuc, după 8 săptămâni în care a lipsit.  „În ședința Biroului Politic de astăzi a PDM. Discuții despre prezent si viitor. Urmează mai multe…”, a scris Andrian Candu pe Facebook. În poza publicată de speakerul Parlamentului, se vede că Plahotniuc este plin de viață și cu zâmbetul pe buze, gata de briefing.

Amintim că ieri, în presă a apărut știrea că PDM pregătește manifestații de amploare în Piața Marii Adunări Naționale, unde sunt așteptate peste 50 de mii de persoane. Informațiile publicate pe site-ul Primăriei arată că PDM a programat mai multe manifestații în perioada 5-9 iunie.

vlad plahotniuc in spital, vlad plahotniuc sanatate, vlad plahotniuc atac cerebral, vlad plahotniuc infrct, plahotniuc briefing, plahotniuc si filip, plahotniuc si candu, plahotniuc sedinta pdm, plahotniuc a disparut
Sursa poză: Facebook/Andrian Candu
Total
0
Shares
Total
0
Share