Externe

(foto) Cum arată modelul Playboy care spune că a fost plătită de Trump pentru servicii sexuale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Karen McDougal, un fost model Playboy, a declarat joi că a avut o aventură sexuală timp de zece luni cu Donald Trump, la scurt timp după nașterea fiului său, Barron.  Aceasta a vorbit într-un interviu televizat pentru CNN că preşedintele american a vrut să-i ofere bani.

McDougal, în vârstă de 46 de ani, susţine că l-a întâlnit pe Trump în 2006 la reşedinţa proprietarului revistei Playboy, apoi l-a însoţit pe miliardar în clădirea Trump Tower. La acea vreme, Trump era căsătorit de aproape doi ani cu modelul sloven Melania Knauss, scrie tabu.ro.

Femeia și-a asumat astfel riscurile legale privind o tranzacție de 150.000 de dolari pe care o încheiase cu puțin timp înainte de alegerile din 2016, prin care, de fapt, Donald Trump îi cumpăra tăcerea, și a vorbit în public despre aventura sa cu șeful de la Casa Albă.

Vă pot spune că ne-am văzut cel puţin de cinci ori pe lună, chiar mai mult. După ce am fost intimi, a încercat să mă plătească şi nu am ştiut cum să reacţionez la asta. Nu ştiu ce privire am avut, dar probabil a fost foarte tristă. I-am răspuns că nu sunt genul acela de femeie. Apoi el a spus <Oh, eşti chiar specială>. M-a rănit că m-a privit astfel. Nu ştiu dacă a mai fost şi cu alte femei la acea vreme, dar eu credeam că sunt singura”, a spus Karen McDougal într-un interviu pentru CNN.

Întrebată dacă regretă această situaţie faţă de Melania Trump, McDougal a răspuns: „Ce poţi să spui în afară de <Îmi pare rău>? Nu aş fi vrut să fiu în locul ei. La un moment dat, mă simţeam atât de vinovată. Era ceva care săpa înăuntrul meu„.

Casa Albă a emis un comunicat în care respinge declaraţiile lui Karen McDougal ca fiind neadevărate. Donald Trump nu a comentat deocamdată acest subiect.

loading...

Comments are closed.