Social

FOTO: Cum arată Podul de Lemn din Parcul Valea Trandafirilor după incendiu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Incendiul a izbucnit aseară în jurul orei 17:50 în parcul Valea Trandafirilor.

Potrivit martorilor oculari, flăcările au fost stinse rapid, iar podul nu ar fi reușit să ardă.
Unii dintre martori susțin că podul ar fi fost incendiat de cineva special: „Cineva l-a incendiat! Anume noaptea, ca să nu fie observat. Trist”, a comentat martorul.
Din fericire, focul nu s-a răspândit asupra întregului pod. Au fost incendiați pilonii de susținere a podului, ceea ce vorbește de o rea-intenție a făptașilor.
Alături sunt cabluri probabil de înaltă tensiune. A existat un risc major de a pierde podul. Din mare fericire, se vede că incendiul a fost stins operativ.
De sub pod iese și acum miros foarte neplăcut, e multă apă și gunoi carbonizat”, a declarat un alt martor ocular care a surprins poze după localizarea incendiului.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) pompierii au fost solicitați pentru lichidarea unui incendiu de vegetație care a izbucnit în parc. La fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins mai multe crengi uscate, dar și a afectat un pod din parc.
Salvatorii au lichidat incendiul la ora 18:09 de minute. În urma incendiului au ars 10 m2 de crengi uscate, și podul din lemn. din fericire nimeni nu a avut de suferit.
Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

loading...

Comments are closed.