(Foto) Cum s-au distrat vizitatorii celui mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” în acest weekend

Cum s-au distrat vizitatorii celui mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” în acest weekend, ilan shor, jasmin, primar de orhei, partidul sor

Cel mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” a fost luat cu asalt de vizitatori și în wekeend-ul trecut. Ca de fiecare dată, copiii sunt cei mai entuziasmați și încântați de cele văzute pe teritoriul parcului și declară că vor păstra aceste amintiri vii pe parcursul întregului an școlar, care începe în curând. Printre vizitatori se numără locuitori din toate regiunile țării, dar și turiști de peste hotare.

Principalele distracții care asigură vizitatorii cu energie și adrenalină pentru o săptămână întreagă sunt toboganele gonflabile și trambulinele. La fel, la mare căutare în rândul adulților sunt zonele de odihnă, amenajate pentru a asigura comoditatea maximă și oferind un spectru larg de distracții.

Mulți dintre cei care au vizitat parcul în acest week-end spun că au venit pentru a doua, sau chiar a treia oară. Ei susțin că „OrheiLand” este în prezent cel mai modern loc de distracții din țară și îi mulțumesc primarului de Orhei Ilan Șor pentru acest proiect grandios. ”Sunt din Orhei și vin pe teritoriul parcului practic în fiecare zi. Vin aici după serviciu. Mulțumim primarului nostru Ilan Șor că ne-a făcut așa cadou pentru orașul nostru”, a menționat o locuitoare a orașului Orhei.

Dar printre vizitatori am găsit și persoane care au venit pentru prima dată. Ei susțin că le place ceea ce văd aici și vor veni mai des.”Îmi place foarte mult la ”OrheiLand”. Sunt pentru prima dată, am venit cu întreaga familie. De la Edineț am venit. Ne place foarte mult aici”, a declarat o mămică.

Amintim că Centrul cultural-familial „OrheiLand” a fost inaugurat în data de 1 iunie 2018, fiind  vizitat până în prezent de peste jumătate de milion de oameni. Toate atracțiile din parc sunt gratuite, iar pe parcursul întregii veri aici au fost organizate concerte grandioase cu artiști autohtoni și de peste hotare, concursuri, evenimente tematice și tombole cu premii de valoare.

Vedeți mai jos cum s-au distrat vizitatorii celui mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” în acest weekend:

cel mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” în acest weekend, jasmin, primar de orhei,

cum arata orheiland, orasul orhei, primar ilan sor,

ilan shor, OrheiLand mândria și faima Moldovei, primar de orhei

Cel mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” a fost luat cu asalt de vizitatori și în wekeend-ul trecut, august 2018

ilan shor orhei land, partidul sor, marina tauber, politica moldova, miliardul bem

Total
0
Shares
Total
0
Share