Alte știri

FOTO // Cum se apără femeile din PACE de agresorii din PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr
Cortul PACE de la Căușeni în continuare este lângă cortul PAS, conform autorizației. Deoarece până acum nimeni din PAS nici măcar nu și-a cerut scuze pentru agresiunea fizică asupra unei femei, cei din PACE au decis să le amintească despre comportamentul lor laș, în speranța că agresorul a fost pedepsit conform legii.
Membrii PACE au instalat în fața cortului câteva manechine de femei pe  care au atașat placarde pe care scrie: „PAS – Oamenii buni nu dau în femei”.

Asta după ce pe 13 iunie, la Căușeni, un individ din PAS a agresat fizic o femeie, reprezentantă a Partidului PACE și s-a ascuns apoi în spatele altor bărbați de lângă cortul PAS.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc a calificat gestul drept unul lipsit de bărbăție și l-a îndemnat pe liderul PAS, Igor Grosu, să vină să sară la bătaie la el, nu la femei, pentru că nu este nici frumos nici bărbătește.

Partidul PACE a depus plângere la Poliția din Căușeni și a sesizat Comisia Electorală Centrală pentru ca indivizii agresivi din PAS să fie sancționați conform legii.

Mai mult, reprezentanții formațiunii politice spun că sunt supuși permanent presiunilor din partea oponenților politici, care implică procurorii, folosesc relațiile lor la bănci și în mediul criminal în încercarea de a închide gura președintelui PACE, Gheorghe Cavcaliuc și echipei partidului.

loading...

Comments are closed.