Externe

(foto) Cunoscuta trupă „Steklovata” s-a reunit! Cum arată artiștii la 17 ani de la filmarea celebrului clip?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trupa „Steklovata” a devenit cunoscută în spațiul post-sovietic și nu numai datorită clipului pentru piesa „Anul nou”. Aceasta a devenit cunoscută datorită clipului filmat după tehnologiile din anii ’80, chiar dacă a fost filmat în 2001 și hainele exagerat de mari și stranii pe care le-au ales băieții pentru filmarea acestui clip.

Mulți tineri au auzit această piesă, melodia stranie devine populară în ajun de Revelion. Imaginea deosebită a devenit virală, cine știe dacă nu erau aceste pulovere, poate nici nu devenea melodia unul din simbolurile sărbătorii de anul nou pentru CSI și nu numai. De menționat este faptul că acest clip este foarte popular în Polonia, datorită unuia din soliști care seamănă leit cu fostul ministru al educației din Polonia.

O perioadă îndelungată, nu au fost știri despre membrii echipei „Steklovata”. Se cunoștea doar că, unul dintre aceștia a ales să meargă individual în show-biz, însă succesele sale sunt foarte modeste. Zilele trecute, însă pe rețelele de socializare din Rusia a apărut o poză unde toți patru membri ai cunoscutei formații s-au renit. Deocamdată nu se cunoaște dacă au de gând să concerteze împreună, sau pur și simplu este o întâlnire prietenească.

loading...

Comments are closed.