Social

FOTO // Dacă recunoști bărbatul din imagine, anunță Poliția

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de furt. Acesta urmează a fi identificat și cercetat penal pentru faptul sustragerii pe ascuns a mijloacelor bănești, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al Poliției.

Cazul a avut loc la data de 22 decembrie 2020, individul aflându-se pe str. Calea Ieșilor, observând că partea vătămată, doamnă în vârstă de 50 de ani, încercând să extragă bani de pe card și bancomatul de câteva ori a arătat eroare văzând că nu îi eliberează suma indicată femeia a plecat. Ulterior de către angajații băncii i s-a comunicat că bancomatul a eliberat suma indicată.

Citește și: Elita moldovenească o îndeamnă pe Maia Sandu să renunțe la anticipate și să se preocupe de criza pandemică din țară

Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 2 800 lei.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numerele de contact: 069144029; 062102757 sau 112. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, conform legislației în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Citește și: Igor Dodon roagă Guvernul să nu-i treacă pe elevii claselor 1-4 la studii online

loading...

Comments are closed.