Politic

(Foto) De cine se teme Dodon? Președintele țării suprins la fiecare vizită, cu o „oaste” de bodyguarzi și serviete antiglonț

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon, indiferent dacă are întrevederi cu oficialități sau oameni de la țară, de fiecare dată este „echipat” și „protejat” la cel mai înalt nivel. El a fost suprins în permanență lângă o mulțime de budyguarzi care mai poartă la rândul său și serviete antiglonț, relatează realitatea.md

Acest lucru s-a observat și astăzi când, după vizita la Comrat, șeful statului și-a continuat „ieșirile în teritoriu”, mergând în raionul Ștefan Vodă. Astfel, șeful statului a participat la ceremonia de deschidere a Complexului Memorial al Eroilor care au căzut în satul Răscăieți la 18 aprilie 1944, restaurat recent.

Ulterior, Igor Dodon și „oastea sa” au mers la gimnaziul din satul Răscăieții Noi unde a fost reparată sala de sport, oferind instituției inventar sportiv, după care a mers și în satul Talmaza, unde s-a dat start construcției unui teren de sport multifuncțional pe teritoriul gimnaziului din localitate.

În încheierea vizitei în raionul Ștefan Vodă, Igor Dodon a vizitat familia lui Veaceslav și a Tatianei Țîgănaș, care educă nouă copii, inclusiv șapte de vârstă școlară, precum și cuplul Chiril și Anastasia Plișca, care sărbătoresc 59 de ani de căsnicie.

Peste tot însă, indiferent de caracterul evenimentului, șeful statului a fost înconjurat de paza de corp, înarmată cu serviete antiglonț, gata să sară mereu în apărarea acestuia. Totodată, chiar dacă vizitele nu au fost anunțate din timp, peste tot, pe lângă cameramanul și fotograful Președinției, Igor Dodon a fost urmărit și de reprezentanții câtorva posturi de televiziune afiliate Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.