Social

(FOTO) „Din culisele Poliției” – vezi cum arăta Gheorghe Cavcaliuc la începutul cariei sale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gheorghe Cavcaliuc, șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), de dimineață, a făcut o postare pe contul său oficial de Facebook prin care anunță că instituția are de gând să demareze un nou proiect, în special, pentru tinerii de la sate, un proiect aproape sufletului său.

Proiectul „Din culisele Poliției” are ca scop să sporească interesul tinerilor din mediul rural față de activitatea poliției. Proiectul are ca scop ajutorul în realizarea din punct de vedere profesional al tinerilor de la sate care au posibilități mai reduse față de cei din mediul urban.

„Din culisele Poliției” – un proiect ale cărui obiective se caracterizează prin cunoașterea specificului meseriei de polițist. Noi, echipa care am lucrat asupra acestui proiect ne punem mari speranțe, inclusiv în partea ce ține de sporirea interesului tinerilor de la sate cu posibilități reduse în raport cu cei din urbă de a participa la astfel de evenimente, fapt care poate favoriza realizarea din punct de vedere profesional în viitor a acestora. Peste o mie de tineri din toate satele din țară în timpul apropiat vor putea face cunoștință cu tot ceea ce se cheamă Poliție mai îndeaproape. O primă întâlnire în acest sens va avea loc la 11– 12 noiembrie 2017, în cadrul unei tabere de odihnă, iar pentru ca atmosfera să fie una degajată și familială, seara, în jurul unui rug se vor interpreta cântece la chitară, vor fi relevate istorioare captivante ce fac parte din activitatea cotidiană a Poliției Naționale, precum și se vor purta discuții deschise și sincere între participanții proiectului.” a scris Gheorghe Cavcaliuc în postarea de pe Facebook.

În cadrul aceleiași postări, șeful-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheroghe Cavcaliuc a postat și câteva poze din tinerețea sa, de când abia a început cariera de polițist. Pozele pot fi urmărite mai jos:

CLICK PE IAMGINE PENTRU A MĂRI

 

loading...

Comments are closed.