Politică

Foto: Documentul semnat de PAS și Platforma DA pe care l-a încălcat Andrei Năstase!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi în cadrul unei conferințe de presă Andrei Năstase a anunțat că Platforma DA a decis să susțină candidatul înaintat de PSRM la funcția de Președinte a Parlamentului, respectiv blocul ACUM este gata să facă alianță cu socialiștii lui Dodon.

Prin această decizie, Năstase a încălcat un document semnat de partidele PAS și DA cu trei zile înainte de alegerile din 24 februarie. După cum vedeți mai jos, atunci Andrei Năstase a jurat că nici el personal și nici partidul său nu va face alianță cu partidele PDM sau PSRM. Astăzi, 6 iunie, constatăm că liderul Platformei DA și-a încălcat propriul agajament politic.

Și Maia Sandu, la fel ca Andrei Năstase, a semant un astfel de document (vedeți în continuare). Dacă în iarnă cei doi lideri așa-ziși pro europeni ne vorbeau despre binomul Plahotniuc-Dodon, în vară vedem că în realitate este vorba despre trinomul Năstase-Dodon-Maia. Să fie asta o consecință a întrevederii lor cu vicepremierul rus Dmitri Kozak venit recent la Chișinău? Nu avem de unde să știm.

Documentul semnat de PAS și DA care a fost încălcat de Maia Sandu

Dacă unii cetățeni moldoveni au uitat aceste lucruri relatate mai sus, pot să urmărească acest video. Vizionare plăcută!

loading...

Comments are closed.