Alte știri

FOTO // Doi moldoveni au primit ani grei de pușcărie în Marea Britanie într-un dosar de răpire, viol și agresiune sexuală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi moldoveni stabiliți în Marea Britanie, în orașul Northampton, au fost găsiți vinovați de răpire, viol și agresiune sexuală, după trei incidente ce au avut loc la sfârșitul anului 2019 și au fost condamnați la 15 și 20 de ani de închisoare, transmite Telegraph.md, cu referire la ZdG.md

Este vorba despre Trofim Midoni, în vârstă de 21 de ani și Valeriu Frunza, în vârstă de 24 de ani, ambii stabiliți în Anglia, ce au fost găsiți vinovați în săvârșirea mai multor infracțiuni.

După un proces care a durat în jur de 8 ore, Frunza a fost condamnat pentru 12 infracțiuni, inclusiv viol, tentativă de viol, răpire și agresiune sexuală. Inițial acesta a primit o condamnare de 18 ani, aceasta fiind prelungită la 20 de ani, fiind recunoscut drept un pericol pentru public.

Midoni a fost găsit vinovat de opt infracțiuni și condamnat la 13 ani de închisoare. Sentința a fost prelungită mai apoi până la 15 ani, din același motiv.

Oamenii legii au constatat că cei doi au prăda trei femei vulnerabile între 1 și 2 decembrie 2019.

Conform mărturiilor, primul incident a fost cel în care bărbații ar fi bătut și agresat sexual o femeie în mașina lor. A doua femeie ar fi fost agresată sexual, bătută, apoi abandonată pe un câmp. Apoi, bărbații ar fi răpit o altă femeie după care ar fi violat-o.

Femeile ar fi relatat despre cele întâmplate poliției locale și a fost lansată o anchetă în acest sens.

Midoni și Frunza au fost reținuți în scurt timp.

735 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

loading...

Comments are closed.