Social

FOTO // Doi șoferi în stare de ebrietate avansată au depistați de polițiștii de patrulare. Unul dintre ei avea în remorcă 5 copii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi șoferi au fost prinși în stare de ebrietate. Unul dintre ei se deplasa având cinci copii la bord în calitate de pasageri, relatează Echipa.md

Cazurile au fost depistate, ieri seara, în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați la supravegherea traficului rutier.

Primul caz a avut loc în orașul Șoldănești, pe strada Feroviarilor, unde oamenii legii au observat că un automobil de marcă Land Rover se deplasa neuniform.

Stopat și identificat șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani, originar din același raion. Supus testării alcoolscopice, rezultatul a arătat 1,13 mg/l în aerul expirat.

Cazul se investighează de către Inspectoratul de Poliție Șoldănești.

Cel de-al al doilea caz a avut loc în jurul orei 19.00, la intrarea în orașul Hîncești. Polițiștii au observat un motocultor fără luminile conectate, la el anexată o remorcă, iar în ea 5 copii. Acesta era condus de un bărbat de 33 de ani, vizibil în stare de ebrietate.

Supus testului alcoolscopic acesta a arătat 0,70 mg/l.

Micuții au fost duși acasă de polițiști, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un proces contravențional conform art.233, alin 3.

INSP reamintește: Renunțați să urcați la volanul automobilului dacă ați consumat alcool. Nu vă expuneți riscului propria viață și a celor din jur.

Citește și: Un moldovean dat în căutare internațională a fost reținut în Federația Rusă și extrădat în Republica Moldova

loading...

Comments are closed.