FOTO // Doi tineri au ajuns la spital după s-au răsturnat cu mașina

Trei tineri au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce mașina cu care se deplasau s-a răsturnat într-o curbă și a ajuns pe un câmp.

Accidentul a avut loc în această după-amiază pe traseul Bălți – Sărătenii Vechi, din raionul Telenești.

Este vorba despre trei tineri care se deplasau cu un automobil de marca Nissan Qashqai, dintre care: șoferul în vârstă de 36 de ani, dar și două pasagere de 24 de ani și respectiv 34 de ani.

Contactată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că automobilul se deplasa din localitatea Ratuș înspre localitatea Băneștii Noi, când într-o curbă șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

„În urma accidentului, toate cele trei persoane care se aflau în automobil au fost transportate la sptialul raional Telenești pentru a li se acorda îngrijiri medicale”, a precizat Bețivu.

Oamenii legii umrează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar în dependență de gravitatea traumatismelor suferite de victime va fi stabilită și pedeapsa cu care riscă să se aleagă șoferul.

Citește și: Ultima oră! Bugetarii vor sta acasă și după Sărbătorile Pascale

Total
0
Shares
Total
0
Share