Social

(Foto) Dorința a două surori de a fi modele perfecte le-a adus la un pas de moarte! Mama lor este disperată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două adolescente gemene din Rusia, în vârstă de 14 ani, sunt la un pas de moarte după ce s-au îmbolnăvit de anorexie visând să ajungă modele perfecte. O echipă de medici din Moscova se luptă pentru a le salva.

Gemenele Masha și Dasha Ledeneva din Rusia au ajuns la terapie intensivă într-un spital din Moscova după ce la școala lor de modelling li s-a spus să slăbească. Maria Kokhno, o activistă care apără victimele tulburărilor alimentare, a făcut un apel public pentru ca aceste adolescente să primească ajutor. Anterior, cele două adolescente au fost în comă timp de trei zile la un alt spital, după care au fost externate, deși sunt în stare gravă, potrivit Mariei Kokhno – care a suferit, de asemenea, de anorexie.
„Nimeni nu s-a grăbit să intervină. Mama lor a mers de la un spital la altul, iar cazul a fost respins. În prezent, Masha se poate ridica, dar Dasha nu poate sta în picioare și nici măcar nu își poate ridica capul”, a spus Maria Kokhno. Dasha a ajuns să cântărească 35 de kilograme, iar Masha, 40 de kilograme.
 
Deși erau slabe, adolescentelor li s-a spus că ar trebui să piardă în greutate ca „să li se vadă pomeții”, astfel încât să fie solicitate pentru mai multe ședințe foto. Ca rezultat al apelului făcut de Maria Kokhno, model și vedetă de televiziune, adolescentele au fost duse la un spital din Moscova, la 265 de mile nord de orașul lor natal – Lipețk.
„Fetelor li s-a spus, la școala de modelling, să slăbească 5 kilograme fiecare, ca să li se vadă pomeții. Ambele aveau în jur de 50 de kilograme atunci. Fetele au început să țină regim – nu au mai mâncat după ora 17.00 și au începu să mănânce doar alimente gătite la aburi. Treptat, mărimea porțiilor, precum și numărul meselor a scăzut.”, a mai spus ea.
 
Mama gemenelor, Natalia Ledeneva, a spus că fiicelor ei li s-a spus, de fapt, că forma fizică a Dashei era în regulă, dar că Masha ar trebui să piardă câteva kilograme. „Ele au vrut întotdeauna să fie perfecte în orice privință, așa că au decis să fie perfecte și la modelling. Totul s-a întâmplat foarte repede. Mai întâi, au început să refuze mâncarea. Am început să alerg după amândouă și să încerc să le conving să mănânce, dar fără succes”, a psus femeia.
surori anorexie, alimentatie, medicinadouă surori de a fi modele perfecte le-a adus la un pas de moarte, Mama lor este disperată, anorexie fotomodele, sanatate si frumusete 
loading...

Comments are closed.