FOTO // Două mașini au fost cuprinse de flăcări pe o stradă din centrul capitalei. Unul dintre vehicule a luat foc din mers

Incendiu în centrul capitalei. Două mașini au fost distruse de flăcări. Unul dintre vehicule a luat foc chiar în timpul deplasării.

Totul s-a petrecut în data de 6 iulie la intersecția străzilor Mitropolit Dosoftei cu strada Mitropolitul Petru Movilă din sectorul centru al capitalei.

Serviciul 112 a primit un apel precum că un automobil a luat foc chiar în mijlocul drumului. Imaginile de la locul faptei au fost făcute de un martor ocular, iar apoi postate pe internet. Din fotografii se vede cum arde secția motorului al unuia dintre vehicule. Pompierii ajunși la fața locului au stabilit că flăcările au trecut de pe mașina incendiată pe un automobil parcat la marginea drumului. În consecință, focul a distrus aproximativ 40% din salonul și caroseria vehiculelor.

Arderea a fost lichidată rapid, fără primi răspândire. Careva victime nu au fost raportate. Specialiștii urmează să stabilească cauza declanșării incendiului.

Sursa: echipa.md 

Total
0
Shares
Total
0
Share