FOTO // Drapelul Republicii Moldova, arborat de către Alina Zbancă pe vârful Uhuru al Muntelui Kilimanjaro

Alina Zbancă, fost ofițer în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cunoscută în ultima perioadă pentru spiritul său aventuros, a urcat cu succes pe vârful Uhuru al Muntelui Kilimanjaro într-o aventură de șapte zile alături de prietana sa, Stela Balan. Aflat la 5895 de metri deasupra nivelului mării, acest vârf reprezintă cel mai înalt punct al Continentului African.

Zbancă a împărtășit pe rețelele sociale că această experiență a fost unul dintre cele mai dificile teste de rezistență, dar și unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Ea a dedicat succesul său Moldovei și familiei sale, precum și celor care au fost mereu alături de ea, încurajând-o să meargă mai departe.

“Am atins vârful la ora 08:08 dimineața și am depășit fiecare obstacol. Moldova, această reușită este și pentru tine”, a scris Alina.

Pasionată de călătorii și aventuri, Alina a promis că va împărtăși mai multe detalii despre această călătorie în viitorul apropiat. “Despre această poveste am să scriu și am să vorbesc mai mult în timp”, a adăugat ea.

Cu gânduri pozitive și cuvinte de încurajare pentru prietenii săi, Alina a invitat la o revedere în 2024, unde vor putea să împărtășească amintiri și să vorbească despre cum această experiență memorabilă i-a schimbat pe toți cei implicați”.

Amintim că Alina Zbancă a escaladat în acest an trei munți – Ararat, Olimp și Kilimanjaro, și a participat la Maratonul din Atena.

Total
0
Shares
Total
0
Share