(foto) Drumuri Bune pentru Telenești! Lucrările de modernizare a principalelor străzi din oraș sunt în toi

vadim lelic, Drumuri Bune pentru Telenești, Lucrările de modernizare a principalelor străzi din oraș sunt în toi, pdm plahotniuc, partidul democrat guvernul filip, gaburici ministerul economiei constructia drumurilor, 

Primarul de Telenești, Vadim Lelic, a anunțat că în oraș a demarat un nou proiect de europenizare locală. Este vorba de reconstrucția capitală a principalelor străzi din localitate, cu suport financiar din partea Guvernului Republicii Moldova.

Astfel, sunt în proces de renovare străzile din fața judecătoriei, unde inclusiv sunt schimbate bordurile și sunt reparate trotuarele. La fel a început reabilitarea drumului din fața vechiului Univermag și strada de la fosta fabrică de lapte.

“Ce poate simți un băștinaș când vede că Teleneștiul a început să se modernizeze cu niște ritmuri fără precedent? Evident, putem doar să ne bucurăm și să dorim succese celor care au puteri și minte să transforme doleanțele noastre în rezultate tangibile. Telenenști, numai înainte”, a scris pe Facebook un locuitor al orașului.

Amintim că în 2018, la inițiativa liderului PDM Vlad Plahotniuc, Guvernul Filip a dat start programului național Drumuri Bune Pentru Moldova. Astfel în toată țara s-au construit și reparat 1600 km de drum. Plahotniuc a propus ca în 2019 faptele bune pentru cetățeni să continuie și să fie implementat programul Drumuri Bune 2, care prevede construcția a 2600 km de drum în localitățile din țara noastră.

Mai jos vedeți câteva poze făcute astăzi pe șantierele de lucru din orașul Telenești:

Total
0
Shares
Total
0
Share