Externe

(foto) După ce a refuzat să fie violată, o femeie a fost bătută până a devenit de nerecunoscut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Emma Higginson, în vârstă de 35 de ani a fost mutilată în timpul vacanței sale din Icmeler, Turcia. În ultima zi a concediului, aceasta a făcut cunoștință cu un alt turist, Declan Marshall, care întâi a încercat să intre cu ea în contact sexual cu ea, apoi a bătut-o.

Femeia povestește că se distra într-un club din turcia unde a făcut cunoștință cu Declan Marshall, la fel din Marea Britanie. Bărbatul avea probleme care l-au impus să se întoarcă acasă, din acest motiv, femeia i-a propus să înopteze pe canapeaua din camera sa de hotel. Marshall i-a plătit într-o modalitate stranie. A încercat să o violeze și atunci când femeia a arătat că este contra, a bătut-o crunt.

Țin minte cum el mi-a spus că eu nu îl respect. I-am explicat că am iubit și atunci el a început să mă lovească. În scurt timp, am leșinat.”, mărturisește victima.

Tânăra când a devenit conștientă a înțeles că totul în jur este murdar de sângele ei. Bărbatul i-a rupt nasul, i-a spart craniul și i-a lăsat tot corpul doar vânătăi. Medicii au fost nevoiți să o coase plus la asta mai urmează să i se facă o operație estetică. După ce a fost bătută, nici maia și nici sora ei nu au putut să o recunoască.

Acum Emma este nevoită să rămână în Turcia până când medicii nu vor putea să îi permită să zboare. Atacatorul a fost reținut. După ce a lovit femeia, acesta s-a mutat în alt hotel dar a fost găsit rapid de poliție.

loading...

Comments are closed.