Alte știri

(Foto) După Dodon și Zinaida Greceanîi cumpără pentru Parlament un aparat foto de mii de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce în 2018, Președinția condusă de Igor Dodon a cumpărat un aparat foto de peste 162 de mii de lei, anul acesta și Parlamentul condus de Zinaida Greceanîi vrea să facă o achiziție similară. Parlamentul Republicii Moldova a demarat o licitație în vederea procurării unui aparat foto cu o valoare de peste 155 de mii de lei.

Potrivit unui anunț de licitații, Parlamentul vrea să procure „echipament fotografic” în valoare de 155.800 de lei, prețul neincluzând TVA-ul. Anunțul privind licitația a fost plasat la 10 iulie.

Urmăriți-ne și pe Telegram!
Suma, una care va depăși 9 mii de euro după achitarea TVA-ului, a nemulțumit moldovenii de pe facebook. „Aparat foto de 8 mii euro pentru Parlament?????? Poate mai bine se repară vreo grupă de grădiniță de acești bani”, a comentat activista civică Ala Revenco.
Amintim că anul trecut și Președinția RM, condusă de Igor Dodon, și-a procurat un aparat foto ce a costat bugetul de stat 162 de mii de lei, adică peste 8 mii de euro. Și atunci cetățenii au criticat achiziția făcută de instituția prezidențială, calificând ca fiind prea scumpă pentru o țară cu o economie cum este Republica Moldova. (vedeți pozele mai jos)
loading...

Comments are closed.