(Foto) Ea are 54 de ani, el are 36. Monica Bellucci și iubitul ei formează cel mai neordinar cuplu

Ea are 54 de ani, el are 36, Monica Bellucci și iubitul ei formează cel mai neordinar cuplu, vedet holywood, nicolas lefebvre, vincent casel, sex, realtii de dragoste 

La cei 54 de ani ai sai, Monica Bellucci si-a gasit iubit de doar 36 de ani si formeaza cel mai cool cuplu al momentului. Se pare ca actita a vrut sa arate fostului sot, Vincent Cassel, de 52 de ani, care s-a insurat cu un model de 21 de ani, ca nici ea nu e mai prejos. Vedeta italiana s-a cuplat recent cu francezul Nicolas Lefebvre, care este cu 18 ani mai tanar decat ea.

Lefebvre a fost fotomodel si in prezent este proprietarul unei galerii de arta. Se pare ca acesta a fost singurul care a readus-o pe Monica la viata. “Nu mai sunt singura. Mi-am gasit perechea. Sper sa mearga totul foarte bine. Traiesc un moment magnific in existenta mea”, a marturisit actrita, scrie Perfecte.
 
Pana acum, diva nu isi mai gasea linistea de dinainte de divortul cu Vincent Cassel, in august 2013. Desi nu a spus niciodata motivul divortului, aceasta a suferit foarte mult din cauza despartirii lor, dupa 18 ani de relatie.
Total
0
Shares
Total
0
Share