Alte știri

FOTO // Ea este cea mai frumoasă femeie din lume! Cum arată Miss Jamaica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel mai vechi concurs mondial de frumuseţe, Miss World, a fost câştigat anul acesta de reprezentanta Insulei Jamaica. Toni Ann Singh, în vârstă de 23 de ani, a întrecut alte 110 concurente în competiţia de la Londra.

Învingătoarea a recunoscut că a fost şocată când s-a anunţat rezultatul, care, în schimb, a bucurat-o mai mult pe o altă finalistă, Miss Nigeria, potrivit a1.ro.

Noua regină a frumuseţii mondiale, absolventă a universităţii din Florida, îşi doreşte să aducă schimbări cu efect şi pentru generaţiile viitoare. La New York a fost încoronată recent şi Miss Univers, tot o tânără de culoare, din Africa de Sud.

Miss World 2019, cea mai frumoasă femeie din lume 2019, Miss Jamaica, concurs de frumusețe, cine este cea mai frumoasă femeie din lume, ea este cea mai frumoasă femeie din lume,

Miss World 2019, cea mai frumoasă femeie din lume 2019, Miss Jamaica, concurs de frumusețe, cine este cea mai frumoasă femeie din lume, ea este cea mai frumoasă femeie din lume, Miss World 2019, cea mai frumoasă femeie din lume 2019, Miss Jamaica, concurs de frumusețe, cine este cea mai frumoasă femeie din lume, ea este cea mai frumoasă femeie din lume, Toni Ann Singh Miss World 2019, Miss World 2019, cea mai frumoasă femeie din lume 2019, Miss Jamaica, concurs de frumusețe, cine este cea mai frumoasă femeie din lume, ea este cea mai frumoasă femeie din lume,

loading...

Comments are closed.