Alte știri

FOTO: Ea este noua Miss Universe la culturism! Cât se antrenează în fiecare zi și ce dietă ține românca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maria Alexandra Lara Popa, o frumoasă olteancă originară din Calafat-Dolj, a devenit noua Miss Universe 2019 la culturism, scrie cancan.ro

„Ghici cine este Miss Universe 2019? Marco Addis… am reușit la Culturism natural INBA (International Natural Bodybuilding Association) PNBA (Professional Natural Bodybuilding Association) 2019 Los Angeles”, a postat tânăra pe pagina de socializare, la începutul lui noiembrie, când şi-a anunţat marea victorie.

Maria spune că s-a pregătit foarte mult pentru această competiţie.

„Aşteptam competiția asta, încă de anul trecut, o aveam ca obiectiv. După competiția pe care am avut-o în Grecia, World Championships, în iunie, am avut pauză două luni, apoi am început pregătirea pentru Natural Universe, Los Angeles! Au urmat trei luni de antrenamente şi dietă zi de zi! În octombrie, am ajuns la trei antrenamente pe zi, şi dietă proteică, totul calculat…”, a povestit campioana

Olteanca a rememorat parcursul de succes din America.

“Extrem de greu, dar și extrem de frumos, având în vedere faptul că am participat la cinci categorii, am luat patru medalii de aur și una de argint şi titlul de Miss Universe 2019! A meritat fiecare picătură de sudoare şi orice sacrificiu pe care l-am făcut! Precum toate competițiile la care am participat, înseamnă foarte mult, având în vedere faptul că sunt propriul meu proiect…”, a mai spus Maria.

Antrenorul ei este… Mr. Universe

Sportiva a explicat că satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât aceeași competiție a fost câștigată și de antrenorul său, în urmă cu șapte ani.

“Viața de concurent şi de practicant al culturismului este mult mai mult decât ceea ce pare … Să mă întorc la Miss Universe era competiția care îmi lipsea din palmares şi era competiția pe care Marco Addis, Mr. Peak, instructorul meu, a câștigat-o în 2012 …. Miss Universe, antrenată de mister Universe”, a arătat Maria.

 

loading...

Comments are closed.