Social

FOTO: Ea este profesoara de la liceul „Socrate” care a UMILIT elevii din clasa 1

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bloggerul Eugen Luchianiuc a publicat mai multe poze cu profesoara de la liceul „Socrate” care a umilit elevii din clasa 1, amenințându-i că le „trăsnește” cu capsatorul în cap.

Înregistrare audio scandaloasă a fost distribuită pe reţelele de socializare de bloggerul Ion Andronache, care este și părintele unui copil din clasa respectivă.

„Da eu nu prea înțeleg, când profa de la Ungheni a făcut sex, idioții de la PoRnOTV s-au dus în timp de 2 ore și au luat interviu de la mama acesteia și restul porcăriilor. Acum, când o „profesoară” umilește și amenință copiii toți tac. Deși, publicul trebuie să-i cunoască numele și să știe la cine să nu meargă la ore, nici măcar la cele facultative. Poftim, faceți cunoștință – oxana modrânga.”, a scris Luchianiuc pe blogul său.

Ion Andronache, tatăl unui copil din clasa respectivă, a mai scris că la iniţiativa mai multor părinţi au hotărât să înregistreze o zi de şcoală prin intermediul unui smartwatch.

Timp de 10 minute cât durează înregistrarea ţipetele şi insultele curg gârlă. Iar la spusele copiilor că cineva plânge profesoara reacţionează isteric.

loading...

Comments are closed.