FOTO // Echipa lui Ilan Șor, alături de veteranii războiului din Afganistan: “Este important să fim mai aproape de cei care au nevoie de sprijinul nostru“

În ajunul celei de-a 35-a aniversări de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan, echipa lui Ilan Șor i-a vizitat pe participanții la acel război, care locuiesc în diferite localități din Moldova. Aceștia le-au urat sănătate și bunăstare, menționând că, indiferent de câți ani vor trece, amintirea acelor evenimente și soldați va dăinui mereu.

Veteranii care s-au adresat la centrele de primire ale echipei lui Ilan Șor au primit asistență specifică sub formă de pachete alimentare. Scopul acestor centre este de a fi mai aproape de oameni, de a înțelege mai bine nevoile lor reale și de a oferi asistență celor care au nevoie de ea. Accentul este pus pe comunicarea directă cu cetățenii pentru a răspunde rapid la cele mai urgente și acute solicitări.

O atenție specială a fost acordată familiilor numeroase și persoanelor în vârstă, în primul rând cele care primesc pensii mici.

“Scopul nostru este de a ajuta oamenii. Am început cu orașele, dar nu uităm de sate. Birourile mobile de primire vor merge în localitățile îndepărtate de centrele raionale. Echipa mea va vizita casele oamenilor care nu vor putea cere ajutor persoanal. Este important să fim mai aproape de cei care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Ilan Șor.

În plus, se lucrează cu primarii și locuitorii la dezvoltarea infrastructurii. Sălile de recepție servesc drept platformă pentru întâlniri și dialoguri pe marginea proiectelor care sunt deosebit de importante pentru oameni, astfel încât acestea să poată fi apoi folosite pentru a sprijini dezvoltarea infrastructurii.

Totodată, se ține o evidență strictă a cererilor cetățenilor, care sunt tratați cu mult respect și înțelegere în centrele de primire. Echipa lui Ilan Șor este deschisă și receptivă față de toți, fără excepție. “Nu ezitați să ne contactați – suntem aici pentru a vă ajuta!”, a declarat Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share