FOTO // Echipa lui Ilan Șor le-a oferit minunatelor doamne un concert spectaculos de 8 martie la Orhei

Concertul organizat de echipa lui Ilan Șor la Orhei cu ocazia zilei de 8 martie a depășit toate așteptările. În Grădina publică „Orhei”, recent inaugurată după reconstrucție, s-au adunat locuitori și oaspeți ai orașului, care au petrecut timpul minunat la sărbătoarea dedicată tuturor femeilor.

Spectacolul muzical a început la ora 17:00 cu reprezentația fanfarei Centrului Raional de Cultură “Andrei Suruceanu”. Instrumentiștii au făcut furori pe scenă, iar publicul a apreciat înalt prestația lor și i-au răsplătit cu ropote de aplauze.

Apoi au evoluat interpreții Ilie Maxian și Alexandru Galai. Artiștii au coborât de pe scenă și au cântat în mijlocul fanilor însuflețiți.

Ulterior, vizitatorii au încins hore pe melodiile cunoscutului interpret moldovean Sergiu Țurcan. El a cântat hiturile sale îndrăgite de public, cu dedicație pentru reprezentantele sexului frumos.

La evenimentul festiv au participat primarul municipiului Orhei Tatiana Cociu, parlamentara Marina Tauber, președintele fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal Orhei Maxim Gorșinschi și alți reprezentanți ai echipei lui Ilan Șor.

Tatiana Cociu a felicitat toate femeile cu ocazia zilei de 8 Martie, dorindu-le dragoste și fericire.

„Femeile sunt surse de putere și inspirație pentru întreaga comunitate. Cu toate acestea, avem nevoie de sprijinul unui bărbat, care să ne susțină în drumul nostru către succes și împlinire personală. Ca primar al municipiului Orhei, vă asigur că vom continua să implementăm proiecte menite să sprijine și să promoveze femeia”, a declarat primarul.

La rândul său parlamentara Marina Tauber a transmis cele mai cordiale și sincere felicitări reprezentantelor sexului frumos.

“8 martie e o zi specială, când fiecare femeie merită să fie înconjurată de grijă, flori, surprize și să trăiască emoții frumoase. Anume aceasta echipa noastră și liderul nostru Ilan Șor au încercat sa organizeze pentru Dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate, dragoste, fericire. Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru țara noastră. La mulți ani!”, a menționat Marina Tauber.

Cu urări calde li s-a adresat tuturor femeilor printr-un mesaj video și primarul de onoare al Orheiului Ilan Șor. El a dat asigurări că va face tot ce îi stă în puteri pentru ca femeile din Orhei să trăiască într-un mediu frumos și sănătos.

,,Vă felicit din toată inima pentru minunata și luminoasa sărbătoare a primăverii, frumuseții și tandreței – Ziua Internațională a Femeii! Vă doresc sănătate, fericire, dragoste și armonie. Fiecare nouă zi să vă aducă bucurie și încredere în forțele proprii. Iar noi vom face tot posibilul ca viața voastră să fie la fel de frumoasă și luminoasă ca și natura în plină primăvară. Să simțiți mereu grija și sprijinul nostru. Fiți fericite și iubite”, a declarat Ilan Șor.

Surpriza serii a fost artistul poporului Ian Raiburg. Îndrăgitul compozitor și interpret a cântat cele mai îndrăgite hituri ale sale despre femei, spre încântarea publicului care a fredonat împreună cu el melodiile preferate.

Piesele sale au frânt inimile doamnelor și domnișoarelor. ,,Sărut femeie mâna ta”, unul dintre cântecele legendare din repertoriul său, a creat un amalgam întreg de emoții.

A urmat apoi prestația inegalabilului Ionel Istrati, care este un oaspete frecvent la concertele organizate de echipa lui Ilan Șor. Doamnele și domnișoarele au dansat pe muzica îndrăgitului interpret și au cântat împreună cu el.

Toate femeile care au venit la concertul din Grădina publică „Orhei” au primit lalele în semn de profundă recunoștință din partea echipei lui Ilan Șor.

Gestul a fost apreciat înalt de doamne și domnișoare, care au fost copleșite de emoții.

„Mulțumim lui Ilan Șor pentru tot efortul pe care îl depune ca să ne asigure o viață mai bună. Echipa lui are grijă mereu de noi și pentru asta îi suntem recunoscători”, a spus o femeie prezentă la festivitate.

„Concertul de astăzi este fantastic. De altfel, ca toate concertele pe care le organizează echipa lui Ilan Șor. Totul a fost la înălțime. Mulțumim pentru tot. Ne-am distrat de minune”, a declarat o fată care a asistat la spectacolul din Grădina publică „Orhei”.

Șirul festivităților prilejuite de Ziua Internațională a Femeii va continua și în weekend. Pe 9 martie vor avea loc concerte organizate de echipa lui Ilan Șor în satele Biești și Chiperceni din raionul Orhei, iar pe 10 martie – în localitățile Jora de Sus și Bolohan.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share