(Foto) Edelweiss i-a oferit campionului la lupte greco-romane, Victor Ciobanu, un premiu de 50.000 de lei

Edelweiss i-a oferit campionului de lupte greco-romane, Victor Ciobanu, un premiu de 50.000 de lei, caritate lidia cucos, fundatia edeweiss vlad plahotniuc, partidul democrat, sport moldova, 
 

Victor Ciobanu este moldoveanul care a câştigat duminică aurul la Campionatul european de lupte greco-romane. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ,,Edelweiss” susţine performanţa şi încurajează astfel de rezultate frumoase. În semn de recunoştinţă pentru toată munca grea depusă, Edelweiss i-a oferit sportivului un premiu de 50.000 de lei şi antrenorului acestuia, 25.000 de lei.

Luptătorul moldovean l-a învins pe campionul mondial în exerciţiu, rusul Serghei Emelin, cucerind aurul. Echipa fundației spune îi inspiră astfel de victorii în spatele cărora stau antrenamente şi sacrificii. De aceea, au decis să meargă personal să îl felicite pe Victor în sala unde el se antrenează.

Directorul executiv Edelweiss, Lidia Cucoș, i-a înmânat campionului voucherul de 50.000 de lei: ,,Avem un premiu pentru tine din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”. Îţi dorim cât mai mult curaj, reuşite şi cât mai multe performanţe. Noi suntem mândri şi îţi mulţumim că porţi drapelul nostru oriunde mergi în lume”.

Vizita Edelweiss l-a surprins şi bucurat, totodată, pe Victor. Sportivul a mulţumit pentru gest şi a spus că va continua pe acest drum şi că sprijinul din partea fundației îl va ajuta să îşi poată procura lucrurile de care are nevoie pentru următoarele lupte, ,,Vin jocurile europene care se vor petrece la Minsk, iar în timpul apropiat eu voi începe deja pregătirile şi voi investi în mine, în cele necesare”, a spus Victor Ciobanu.

O contribuţie deosebit de importantă la succesul de duminică o are, desigur, şi antrenorul Mihai Cucu. În semn de apreciere, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc i-a oferit şi acestuia 25.000 de lei.

Edelweiss i-a oferit campionului de lupte greco-romane, Victor Ciobanu, un premiu de 50.000 de lei, caritate lidia cucos, fundatia edeweiss vlad plahotniuc, partidul democrat, sport moldova, 
Total
0
Shares
Total
0
Share