FOTO // Eleonora Șaran, primarul orașului Durlești, despre iluminatul stradal în localitate: “Voi ați cerut, noi am făcut!”

Mai multe străzi din orașul Durlești au fost conectate la iluminat stradal. Este vorba de stradela I, II, III și IV Testemițanu și strada Fățărilor, a anunțat Eleonora Șaran, primarul orașului Durlești, candidatul CUB pentru un nou mandat la conducerea acestei localități din suburbia Chișinăului.

Astfel, pe stradelele Testemițanu au fost instalați 83 de piloni și corpuri de iluminat. Lucrările au fost realizate în cadrul proiectului de modernizare a iluminatului stradal din orașul Durlești.

La fel, strada Fățărilor a devenit mai sigură pentru locuitorii din Durlești.

”Voi ați cerut, noi am făcut! Acum și strada Fățărilor este complet iluminată. Lucrările au fost realizate în cadrul proiectului de modernizare a iluminatului stradal din orașul Durlești”, se arată în mesajul postat de Primăria Durlești, instituție condusă de Șaran.

La începutul lunii octombrie curent, Eleonora Șaran, care conduce orășelul Durlești timp de 8 ani, s-a lansat oficial în cursa pentru al treilea mandat. Alături de echipa de consilieri locali a Partidului Coaliției Unitate și Bunăstare (CUB) Durlești, Eleonora Șaran a spus că alegerile din 5 noiembrie este un examen pe care trebuie să-l treacă cu brio, frumos cu rezultate bune.

„Trebuie să dăm dovadă că suntem uniți, consolidați și nu ne poate opri nimeni din drumul pe care ne-am propus să-l parcurgem. CUB este partidul oamenilor liberi, unde nu se dau indicații, unde se accept părerea fiecăruia. Partidul este condus de Igor Munteanu, un om care în toata cariera sa a demonstrat dragoste față de țara noastră, s-a implicat li s-a dăruit pentru a schimba lucrurile spre bine”, a spus Eleonora Șaran.

Candidata a spus că echipa pentru consiliul local are planuri exacte de dezvoltare a orășelului.

„În 2015 am candidat pentru această funcție, le-am spus atunci durleștenilor că avem intenții bune și am demonstrat acest lucru, în 2019, la fel am demonstrat că reușim și putem schimba orășelul, acum în 2023 sunt și mai mult încrezută că suntem unica echipa care poate să continue dezvoltarea. Asta vom face. Oameni profesioniști, bine pregătiți, sunt alături de mine, sunt mândră de ei pentru că sunt oameni cu verticalitate și cu demnitate”, a spus Eleonora Șaran.

Ea a precizat că, echipa sa nu face promisiuni nefondate, ci are un plan concret de acțiuni. „Ne diferențiem de ceilalți. CUB Durlești mergem nu cu promisiuni, ci cu peste 60 de proiecte pe care ne propunem să le realizăm în scurt timp, avem un plan concret de acțiuni. Încă alte 60 vom elabora și vom realiza în următorii 4 ani. Stimați durleșteni vă îndemn să votați pentru Eleonora Șaran și echipa pentru consiliul local”, a mai spus Eleonora Șaran.

Ina Vieru, candidat la funcția de consilier local, a spus cp a acceptat propunerea echipei CUB Durlești pentru ca e o oportunitate de a ajuta, de a găsi soluții, de a schimba viața durleștenilor. „ Eleonora Șaran a demonstrat tuturor că orășelul nostru poate arăta mai bine, mai sigur și mai dezvoltat”, a spus Vieru.

Victor Cuțulab, consilier în perioada 2011-2018, a spus că a acceptat propunerea fără ezitare. „Durlești nu a avut un primar mai bun ca Eleonora Șaran. Dumneaei merită un nou mandat, iar echipa ei majoritatea în consiliu”, a spus el.

Tamara Pasat a spus că o susține pe Eleonora Șaran pentru că merită cu adevărat. „Ea are încă multe proiecte de finalizat, să continue ceea ce a pornit. Noi am uitat să mergem prin întuneric și noroi cum era acum 7 ani. Acest efort a fost realizat de Eleonora șaran. Susținem CUB-ul”, pe Eleonora Șaran și echipa, a spus ea.

Prezent la eveniment, Președintele CUB, Igor Munteanu a urat victorie deplină echipei de la Durlești.

„Aveți caracter, aveți determinare și știți ce trebuie să faceți ca să dezvoltați Durleștiul. CUB e mândru că ați decis să fiți alături de noi, dar avem un drum lung în față și trebuie să câștigăm alegerile, să avem un mandat stabil de 4 ani, pentru ca planurile să lucreze pentru comunitatea pentru care munciți”, a spus politicianul.

Înainte de lansarea oficială în campania electorală, Eleonora Șaran s-a suspendat din funcția de primar al orașului Durlești, fiind obligată de lege.

Total
0
Shares
Total
0
Share