FOTO // Elevii de la Liceul „Lucian Blaga” au colindat la sediul Partidului “Renaștere”. Parasca: “Avem cei mai talentați și mai artistici copii!

Astăzi, sediul Partidului „Renaștere” a fost inundat de bucuria și tradiția sărbătorilor, într-un moment special în care colindătorii au fost întâmpinați cu căldură și zâmbete.

Natalia Parasca, președintele Partidului, a împărtășit emoțiile ei profunde despre atmosfera de sărbătoare adusă de colindele interpretate de ansamblul de copii „Moștenitorii” de la Liceul ”Lucian Blaga”, scrie sinteza.org

Într-o postare pe pagina sa oficială, Parasca a rememorat cu nostalgie momentele fericite ale copilăriei și a subliniat importanța tradițiilor care aduc oamenii împreună în spiritul Crăciunului.

„Colindele ne întorc la o copilărie fericită, când părinții noștri erau tineri, iar Anul Nou îl sărbătoream la o masă mare alături de familie și cei dragi”, a scris aceasta.

Președintele Partidului „Renaștere” a evidențiat talentul și arta copiilor de la liceul „Lucian Blaga”, exprimându-și admirația pentru acești tineri artiști.

„M-am convins încă odată că avem cei mai talentați și mai artistici copii!”, a adăugat Natalia Parasca.

Total
0
Shares
Total
0
Share