Social

(Foto) Elevii din Cuhureștii de Sus, raionul Florești, se pot bucura de condiții sanitare mai bune în școala lor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acum și în școala din satul Cuhureștii de Sus, raionul Florești, elevii se pot bucura de condiții sanitare mai bune și prin urmare și de o experiență educațională mai bună.

Însărcinatul cu Afaceri al SUA în Moldova, Martin McDowell, împreună cu Maiorul Edward Salazar au participat la ceremonia de dedicare a renovărilor din această școală realizate cu suportul Biroului Cooperare Militară, Comandamentului European al Forțelor Armate ale SUA în Europa, Comandamentului de Ingineri al Flotei Marine.

În total, Statele Unite au acordat 43 000 de dolari pentru renovarea tuturor grupurilor sanitare și a sistemului de canalizare, precum și construirea unui bloc sanitar adaptat necesităților speciale.

„Acest proiect este unul din numeroasele proiecte care reprezintă relația strânsă dintre oamenii din Moldova și cei din Statele Unite. Astfel de proiecte întăresc relația noastră și demonstrează angajamentul ferm al Statelor Unite de a asista partenerul nostru – Republica Moldova – în aducerea serviciilor esențiale în fiecare regiune a acestei țări”, comunică Ambasada SUA în Moldova.

loading...

Comments are closed.