Politic

FOTO // Eliberat din arest, Igor Dodon și-a reluat vizitele în teritoriu: ”Sunt bucuros să fiu din nou printre oamenii din țară”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eliberat din arest, Igor Dodon, președintele de onoare al PSRM, și-a reluat vizitele prin raioane, iar astăzi s-a aflat la Bălți.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Sunt bucuros să fiu din nou printre oamenii din țară, din satele și din raioanele Moldovei.

Vreau să le mulțumesc personal pentru toată susținerea și încrederea pe care mi-au oferit-o în această perioadă dificilă pentru mine și familia mea.

Am spus că imediat ce voi ieși din arest, voi începe să mă întâlnesc cu oamenii din toate regiunile Republicii Moldova, pentru că în jumătate de an cât am fost izolat s-au întâmplat multe lucruri grave și în politică, și în economie, și în viața socială și eu știu că foarte multă lume este profund îngrijorată de ceea ce se întâmplă în țară.

Multă lume dorește să înțeleagă la ce să ne așteptăm mai departe, ce soluții se pot oferi, cum trebuie să procedeze azi politicienii responsabili pentru a scoate țara din criză și sărăcie.

Astăzi sunt în m. Bălți, iar în curând voi vizita și alte raioane, unde sper să fie discuții la fel de calde și sincere”, a declarat liderul socialiștilor.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioareAr putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

loading...

Comments are closed.