(Foto) Eugeniu Nichiforciuc: După un incendiu, am reconstruit biserica din satul Hîrtop

Eugeniu Nichiforciuc, După un incendiu, am reconstruit biserica din satul Hîrtop, raionul flloresti, republica moldova, partidul democrat, pdm plahotniuc, filip candu, mitropolitul vladimir 

Biserica din satul Hîrtop, raionul Florești, a avut de suferit în urma unui incendiu la începutul acestui an, iar deputatul PDM Eugeniu Nichiforciuc a ajutat la reconstrucția edificiului religios. Sîmbătă, 3 noiembrie, la Hîrtop a fost invitat Mitropolitul Moldovei Vladimir care împreună un sobor de preoți au sfințit biserica renovată.

“Știți deja că biserica din satul Hîrtop este unul dintre locurile tare dragi mie și am căutat, de-a lungul timpului, să fiu aproape și să ajut comunitatea de aici. După incendiul de acum câteva luni, am reușit, împreună cu cetățenii și reprezentanții bisericii, să reparăm lăcașul”, a scris Eugeniu Nichiforciuc pe Facebook.

“Sunt recunoscător că Prea Sfinția Sa Mitropolitul Vladimir al Moldovei a fost azi alături de noi pentru a binecuvânta acest așezământ și ne-a încurajat să rămânem uniți în credință și fapte bune”, a mai spus deputatul.

Totodată, în preajma bisericii din satul Hîrtop a fost construită și o cantină socială care va asigura hrana zilnică a 100 de persoane nevoiașe.

Total
0
Shares
Total
0
Share