FOTO // Evenimentele organizate de echipa lui Ilan Șor cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii au continuat și în weekend, la Jora de Mijloc și satul Bolohan

Șirul spectacolelor, flash mob-urilor, evenimentelor organizate de echipa lui Ilan Șor cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii a continuat și în weekend, încheindu-se cu o petrecere minunată în comuna Jora de Mijloc și satul Bolohan.

În satul Jora de Sus, ales de locuitori pentru a găzdui sărbătoarea din comună, a evoluat cunoscutul interpret de muzică populară și ușoară Alexandru Lozanciuc – artist al poporului din Republica Moldova. Doamnele și domnișoarele s-au simțit cu adevărat speciale – au dansat și au cântat împreună cu artistul preferat.

Pe scenă au urcat și interpreții Ilie Maxian și Alexandru Galai, care au creat o atmosferă incendiară. Iar spectatorii i-au răsplătit cu aplauze furtunoase.

Publicul l-a primit foarte călduros și pe artistul Ady Carp, care a făcut furori cu piesele sale.

Atmosfera a fost cu adevărat magică – spectatorii au cântat împreună cu îndrăgiții artiști, au dansat și le-au mulțumit reprezentanților echipei lui Ilan Șor pentru efort și grijă.

„Ne simțim foarte bine, e foarte distractiv. Evenimentul este organizat la cel mai înalt nivel. Avem parte de foarte multă atenție din partea lui Ilan Șor, fapt pentru care îi mulțumim foarte mult”, și-a împărtășit impresiile o locuitoare.

„Totul este nemaipomenit. Ascultăm piesele artiștilor preferați și ne simțim bine de ziua noastră. Mulțumim lui Ilan Șor pentru tot ceea ce face pentru noi”, a exclamat o altă femeie.

În satul Bolohan în fața publicului a evoluat talentata trupă „Orheienii”, interpretul Laurențiu Popescu și artistul poporului Ian Raiburg, care a cântat celebrele melodii dedicate femeilor din repertoriul său.

Iar pe 7 și 9 martie au avut loc concerte în comunele Ivancea, Cucuruzeni, Biești și Chiperceni.

Evenimente festive dedicate femeilor au fost organizate de echipa lui Ilan Șor și nemijlocit în ziua de 8 martie la Comrat, Taraclia, orașul Orhei, în satele Vîșcăuți și Pohorniceni, precum și în comuna Crihana din raionul Orhei. La concertele grandioase din 8 martie au evoluat renumiți interpreți din țara noastră, oferind spectatorilor un amalgam de emoții pozitive.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share