Alte știri

(foto) Exclusiv! Deputatul PAS, Oazu Nantoi, merge la întâlnirea cu Dmitri Kozak

Pinterest LinkedIn Tumblr

S-a confirmat, deputatul PAS, Oazu Nantoi, va reprezenta blocul ACUM la discuțiile cu emisarul rus, Dmitri Kozak.

Oazu Nantoi a fost surprins în preajma reședinței de stat, unde se află la moment și Dmitri Kozak. Din poze se vede că deputatul PAS se cere invitat la discuții cu Dmitri Kozak.

Astăzi mai multe surse din blocul ACUM au declarat pentru presă că Nantoi și Munteanu vor participate la discuțiile cu vicepremierul rus.

Aceleași surse au mai adăugat că europenii ar fi insistat ca reprezentanții Blocului „ACUM” să refuze o întrevedere cu trimisul lui Putin la Chișinău, deoarece acesta figurează în lista persoanelor față vizate de sancțiuni din partea UE.

Anume din acest motiv la întrevedere nu vor fi prezenți copreședinții Blocului „ACUM”, Maia Sandu și Andrei Năstase, dar i-a delegat pe Nantoi și Igor Munteanu.

Chiar dacă acum participă la aceste discuții, în trecut Oazu Nantoi s-a remarcat ca un aprig critic al Federației Ruse, apărând chiar la Moldova 1 cu cagula pe cap și un automat în mână, spunând că astfel este gata să-i întâmpine pe ruși.

Oazu Nantoi, PAS, Nantoi la discutii cu Kozak, Kozak la Chisinau, Dmitri Kozak

Oazu Nantoi, PAS, Nantoi la discutii cu Kozak, Kozak la Chisinau, Dmitri Kozak

A mers cu cagula pe cap, Oazu Nantoi și Munteanu au mers la discuții cu Kozak, Iată de ce au fost absenți Sandu și Năstase, 

loading...

Comments are closed.