Alte știri

FOTO/VIDEO // Explozie într-o casă la Sângerei. Sunt morți și răniți

Pinterest LinkedIn Tumblr

UPDATE: La ora 19:30 în urma lucrărilor de  căutare sub dărâmăturile clădirii ruinate de explozia produsă într-o casă de locuit din Sângerei, salvatorii au depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care a fost dat dispărut după deflagrație. Pompierii întreprind măsuri de deblocare pentru recuperarea corpului neânsuflețit. 

La fața locului pentru lichidarea consecințelor deflagrației sunt implicați 35 de salvatori și pompieri cu 10 unități de tehnică.

Știrea inițială:

În seara zilei 26 ianuarie angajații IGSU din nordul țării au fost alertați pentru a interveni la lichidarea consecințelor unei explozii produse într-o casă de locuit din str. George Coșbuc nr.7 din orașul Sângerei.
Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:45. Potrivit primelor informații în urma deflagrației două persoane au fost prinse sub dărâmături.
La fața locului au intervenit 4 echipaje de salvatori și pompieri care au stabilit că oamenii se află sub construcția ruinată. În timp operativ angajații IGSU au efectuat lucrări de deblocare reușind să salveze două persoane, un bărbat și o femeie în stare conștientă, identitatea cărora urmează a fi stabilite.
Ambele persoane au fost preluate de echipele medicale la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri.
La moment salvatorii efectuează lucrări complexe de căutare sub dărâmături pentru a stabili dacă nu mai sunt victime. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.
loading...

Comments are closed.