Social

(foto) Femeia care a decis să spulbere mitul imaginilor perfecte de pe Instagram. A avut curajul să le arate tuturor adevărul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aplicatia de Instagram reprezinta pentru multi dintre noi o modalitate prin care ne putem relaxa, putem afla noutati si admira fotografii minunate. Chiar si asa, exista situatii in care aceste imagini ne pot frustra si pot distorsiona realitatea.

Desi suntem constienti de faptul ca majoritatea fotografiilor prezente in revistele glossy sau publicate pe retelele de socializare sunt prelucrate in Photoshop, uneori avem tendinta de a tanji dupa acest ideal de frumusete.

Chessie King, un blogger celebru si pe Instagram, a decis sa militeze pentru dezvaluirea adevarului din spatele fotografiilor perfecte de pe aceasta retea de socializare. Tanara isi doreste ca femeile sa invete sa isi accepte defectele si sa isi iubeasca trupul chiar daca acesta nu se incardeaza in celebre standarde 90-60-90.

instagram, Femeia care a decis sa spulbere mitul imaginilor perfecteChessie este de parere ca o fotografie buna depinde de unghiul din care o realizezi si postura in care alegi sa te pozezi. Lumina joaca si ea un rol important, iar un filtru inspirat poate transforma orice imagine intr-o „opera de arta”. Cu toate acestea, Chessie a decis sa renunte la ideea de perfectiune in mediul online: „In urma cu cativa ani nu as fi postat niciodata asta deoarece tot ce imi doream era sa arat perfect. Mergeam la sala de cate ori aveam ocazia si imi numaram fiecare calorie consumata„, a declarat frumoasa blonda.

In prezent, tanara spune ca se simte perfect in pielea ei: „Suntem oameni si trebuie sa ne bucuram in fiecare zi„.

Femeia care a decis sa spulbere mitul imaginilor perfecte de pe Instagram, A avut curajul sa le arate tuturor adevarulPentru a isi sustine punctul de vedere, Chessie a publicat pe contul sau de Instagram o multime de fotografii care spulbera mitul imaginilor perfecte, care primesc zeci de mii de like-uri. In realitate, tot ce conteaza este sa invatam sa ne apreciem pentru ceea ce suntem si sa devenim mai toleranti cu cei din jurul nostru.

poze sexy pe instagram, Femeia care a decis sa spulbere mitul imaginilor perfecte

loading...

Comments are closed.