Social

(Foto) Femeie de 34 de ani: Eu, soţul meu şi iubitul nostru dormim în acelaşi pat! Împreună creștem două fetiţe

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 34 de ani îşi împarte patul şi casa cu doi bărbaţi: soţul şi iubitul. După ce l-a cunoscut la o petrecere, a invitat un magician să se mute în casă cu ea şi soţul ei. Cei trei formează un cuplu şi cresc împreună două fete.

Bella şi Ken, din Orange County, Connecticut, erau căsătoriţi de cinci ani când Bella l-a cunoscut pe magicianul Daniel la o petrecere. Daniel era şi el căsătorit la acea vreme. La puţin timp după, magicianul era divorţat şi mutat în casa celor doi. Bella, Ken şi Daniel formează acum un cuplu, doar că nu se numesc aşa, ci „o triadă”.
 
Despre momentul în care l-a cunoscut pe Daniel, Bella îşi aminteşte: „La sfârşitul nopţii, nu ştiu de ce, dar când a venit momentul ă ne luăm la revedere, l-am sărutat. Gândurile mi-au luat-o razna. Mă tot întrebam de ce am sărutat un alt bărbat dacă sunt căsătorită. Nu ştiam ce să cred, nu înţelegeam ce simţeam, dar voiam să îl sărut din nou.”
 
Când a ajuns acasă, i-a povestit lui Ken ce se întâmplase. Au hotărât să exploreze o posibilă relaţie cu Daniel şi soţia lui. Un an mai târziu, soţia magicianului a intentat dirvorţ, nefiind de acord cu stilul neconvenţional de viaţă pe care îl trăiau. Nu a durat mult până când „triada” s-a mutat într- casă nouă, mai mare. Cei trei împart un dormitor şi dorm în acelaşi pat.
 
Ken şi Bella au două fiice. Micuţele au acum o mamă şi doi taţi şi par mai mult decât încântate: „La primul tati, cel mai mult îmi place faptul ca scrie cărţi, ca şi mie. La al doilea tati, îmi place că ştie să facă magie!”, explicat Averly, una dintre cele două fiice are triadei.
loading...

Comments are closed.