Politic

(foto) Fruntașii Platformei DA se opun criticilor față de noua guvernare! „Nu este o soluție”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul din fracțiunea Platformei DA, Stanislav Pavlovschi, unul din oamenii cu cel mai scurt mandat de ministru din istoria Moldovei, a venit pe pagina sa de Facebook, cu un îndemn către oameni, ca aceștia să nu critice noua guvernare, pentru că acest lucru ar putea avea urmări nefaste nu doar pentru Republica Moldova, dar și pentru partenerii noștri de dezvoltare.

Stanislav Pavloschi spune că critica guvernării nu este o soluție, chiar dacă acest lucru este unul foarte ușor. Acesta oferă o importanță deosebită noului guvern, spunânc că eșecul său, ar însemna eșecul întregii societăți a noastre, eșecul partenerilor de dezvoltare și afectarea gravă a parcursului european al Republicii Moldova.

Deputatul din PPDA mai spune că toată lumea are datoria morală să ajute noul guvern reformator, ca acesta să devină într-adevăr reformator. Pe de altă parte, Stanislav Pavlovschii spune că guvernarea nu le știe pe toate și poate oricând greși, dar nu trebuie să o criticăm pentru acest lucru.

Paradoxal este faptul că, deși Pavlovschi spune că nu trebuie de criticat noul guvern, acesta spune că fiecare om trebuie să fie auzit, pentru că fiecare opinie contează.

De menționat este faptul că Stanislav Pavlovschi, conform surselor noastre, este unul din candidații pentru funcția de președinte al Curții Constituționale.

loading...

Comments are closed.