(foto) Gheorghe Brașovschi a dat start reparării drumurilor din orașul Sângerei

gheorghe brasovschi, raionul singerei, circumscriptia 12, deputati pdm, reparatia drumurilor, drumuri bune

Câștigătorul mandatului de deputat pe circumscripția cu numărul 12, care cuprinde raionul Sângerei, Gheorghe Brașovschi a publicat azi o postare pe pagina sa de Facebook mai multe poze în care arată că au început lucrările de reparare a drumurilor din centrul raional.

Proaspătul deputat ales, care a fost în trecut primarul orășelului a scris că imediat după ce condițiile meteo au permis acest lucru, a început prima etapă a reparării capitale a drumurilor din localitate, anume este vorba în cazul de față de plombarea gropilor. În pozele postate de Brașovschi se observă o mobilizare activă a tehnicii specializate în plombare, procesul fiind în toi.

Deputatul ales din partea Partidului Democrat din Moldova a promis că faptele bune pentru localitatea Sângerei vor continua. Acesta a asigurat localnicii că plombarea gropilor nu va fi punctul final al activității sale, acest lucru fiind doar o pregătire a străzii centrale pentru reparația capitală.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova urmează să lanseze proiectul de stat “Drumuri bune 2”, care are drept scop repararea a 2600 km de drumuri din localitățile din țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share