Alte știri

FOTO // Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Orhei. Patru răniți, printre care o fetiță de 7 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru persoane au fost rănite, dintre care au ajuns la spital, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un automobil și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 31 octombrie, în jurul orei 19:00, în apropiere de municipiul Orhei, transmite Telegraph.md, cu referire la deschide.md

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

Accidentul a avut loc, după ce șoferul unui microbuz de marca Ford Transit, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din cauza condițiilor meteorologice ar fi pierdut controlul volanului, iar microbuzul a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un automobil de marca Lexus IS 300, condus de un tânăr de 28 de ani, ce venea din partea opusă.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe traseu, iar automobilul a derapat și a ajuns pe acostament. Ambele automobile au fost grav avariate. Totodată, au fost rănite patru persoane, dintre care o pasageră din Lexus, în vârstă de 21 de ani, șoferul microbuzului, dar și doi pasageri, dintre care o fetiță de 7 ani.

Pasagera din Lexus a refuzat spitalizarea, iar șoferul microbuzului și cei doi pasageri ai săi au fost transportați la Spitalul municipal Orhei cu diverse traumatisme.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

loading...

Comments are closed.