FOTO // Grosu, Sandu și Gavrilița, mesaje pentru popor de pe scările Președinției, în cadrului unui flashmob organizat de Partidul „ȘOR”

Premierul Natalia Gavrilița, șeful statului Maia Sandu și președintele Parlamentului, Igor Grosu, au fost, în sfârșit, sinceri cu poporul care i-a ales. Cei trei demnitari au participat la un flashmob organizat de Partidul „ȘOR”. Trei manechine cu chipurile în mărime naturală a celor trei lideri PAS au fost aduse pe scările Președinției și fiecare dintre ei transmis câte un mesaj oamenilor.

Potrivit reprezentanților Partidului „ȘOR”, scopul flashmob-ului de astăzi a fost de a demonstra că vremurile bune promise de actuala guvernare au devenit vremuri nebune, că PAS cu pas ne fură țara, cetățenii sărăcesc de la o zi la alta, din cauza scumpirilor în lanț, provocate de incompetența celor de la putere.

De asemenea, membrii formațiunii lui Ilan Șor au menționat că vina pentru toate crizele din țară o poartă președintele țării, Maia Sandu, șeful legislativului, Igor Grosu, și prim-ministrul Natalia Gavrilița, și că această bătaie de joc la adresa oamenilor nu mai poate fi tolerată.

În ultima perioadă, Partidul „ȘOR” a organizat mai multe acțiuni de protest în capitală și în celelalte localități din țară. În cadrul acestora, membrii și simpatizanții formațiunii au cerut demisia in corpore a guvernării PAS, pe fundalul scumpirilor fără precedent a resurselor energetice, fapt ce a dus la majorarea prețurilor pentru toate produsele și serviciile. Totodată, reprezentanții partidului au scos în evidență faptul că liderii PAS, care au ajuns la putere marșând pe mesaje anticorupție, s-au dovedit a fi chiar mai corupți decât cei din fostele guvernări.

Total
0
Shares
Total
0
Share