Actualitate

FOTO // Gunoiul adunat de mai mulți ani pe un stadion de la Botanica a fost evacuat. Primăria s-a ocupat de asta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imaginile vorbesc de la sine. Cei care urmează să aprecieze sunt cetățenii. Cu așa mesaj a însoțit primarul Capitalei, Ion Ceban, pozele făcute astăzi la stadionul școlii profesionale numărul 3 de pe strada Burebista, din sectorul Botanica al Capitalei de unde a fost astăzi evacuat gunoiul adunat de mulți ani.

„În acel loc vor fi instalate panouri informative prin care cetățenii vor fi atenționați despre sancțiunile contravenționale, care urmează să le primească în cazul în care vor arunca gunoiul în spațiile publice,” a menționat Ion Ceban.

La fel, au fost luate măsuri de înlăturare a gunoiului de pe teritoriul Gării de Sud din Chișinău.

Potrivit primarului, gunoiul nu era evacuat din motive că gara și-a întrerupt activitate pe perioada pandemică, dar și plata pentru serviciile acordate de Î. M. Regia Autosalubritate. În acest sens a fost întocmit proces verbal cu privire la contravenție în numele administrației gării.

„Rog și îndemn în continuare ca toți cetățenii să ne informeze despre neregulile depistate pe site-ul eu.chisinău.md. Serviciile responsabile ale Primăriei examinează toate adresările și iau măsuri pe fiecare caz în parte,” a conchis primarul capitalei.

loading...

Comments are closed.