Politic

(foto) Guvernul Japoniei va transmite 106 tractoare fermierilor moldoveni

Pinterest LinkedIn Tumblr

În secolul XXI este dificil să ne imaginăm o agricultură modernă fără tehnologie de calitate. În ultimii 20 de ani, Guvernul Japoniei, prin programul 2KR, a ajutat 4.000 de fermieri moldoveni să își cumpere tehnica necesară, în condiții avantajoase.

„Proiectul a oferit și premisele necesare pentru ca oamenii să rămână să lucreze acasă, prin crearea a peste 30.000 de locuri de muncă. Tot în cadrul acestui program, vor fi transmise alte 106 tractoare fermierilor moldoveni și, în mod simbolic, am înmânat astăzi certificatele tehnice și numerele de înmatriculare pentru 4 dintre acestea. Mulțumesc Guvernului nipon pentru prietenia îndelungată și încrederea acordată Moldovei”, a spus Pavel Filip.

Ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, a relevat relațiile de prietenie dintre cele două țări. Oficialul a spus că Japonia va continua să susțină dezvoltarea Republicii Moldova, crearea locurilor de muncă și proiectele cu impact pozitiv asupra vieții oamenilor.

Fermierii, la rândul lor, au apreciat condițiile avantajoase ale proiectului 2KR și calitatea înaltă a tehnicii agricole nipone.

agricultura, Guvernul Japoniei va transmite 106 tractoare fermierilor moldoveni

pavel filip, Guvernul Japoniei va transmite 106 tractoare fermierilor moldoveni

fermieri molloveni, guvernul filip,

2018, Guvernul Japoniei va transmite 106 tractoare fermierilor moldoveni,

loading...

Comments are closed.